33110313 info@frksbrg.dk

Søndergård

Vi holdt vores bryllupsfest på Belis bar d. 3/2 2018 med ca. 40 gæster – og jeg kan kun på det varmeste anbefale stedet til ALLE som vil have fantastisk mad i super hyggelige omgivelser med kompetent personale. ALT var simpelthen i top og vi ville gøre det igen til hver en tid.

Juma

Kære Michel,

Endnu en gang tak for de perfekte rammer til vores bryllupsfest i lørdags. Jeg har givet alt hvad den kunne trække af stjerner på dinnerbooking.com – og ville have givet flere hvis det var muligt.
Du må endelig sende de rosende ord videre til jeres kompetente personale som sørgede for at alt forløb godt og glidende – og så vil jeg sende alle de anbefalinger jeg kan til kollegaer, venner og familie om at aflægge jer et besøg ved lejlighed.
De bedste hilsener
/Juma

Mette & Michael

Mange tak for i går. Vi har sjældent fået så mange komplimenter for et arrangement, som vi fik efter dåbsfesten i går. De gik på alt fra maden og betjeningen til lokalerne og akustikken. Og vi er enige i det hele. Der er ikke en finger at sætte på noget – og vi er sikre på, at vi vender tilbage. Tak for en helt igennem professionel og behagelig service og oplevelse.

Vh Mette og Michael

Charlotte & Jakob

Vi vil gerne sige TUSIND TAK for en fantastisk bryllupsfest d. 30/7 i år. Festen, stedet og betjeningen levede fuldstændig op til vores forventninger og vi havde den mest fantastiske dag – ligesom vi havde håbet.
Lige fra vi begyndte at snakke om vores bryllup har vi været helt trygge ved at overlade det hele til jer. Der har simpelthen været styr på det hele og I har været så gode til at lytte og spørge ind til vores ønsker for dagen. På selve dagen kørte alt også bare snorlige og i den forbindelse skal der herfra lyde et kæmpe tak til Jens, der havde ansvaret på dagen. Gæsterne har efter festen især fremhævet den lækre mad (tak til jeres super dygtige kokke), den meget opmærksomme og gode service (tak til jeres opmærksomme, dygtige tjenere) og selve omgivelserne, bordopdækning mv. – kort sagt har vi (I) fået rigtig god feedback. Så endnu en gang tak fordi I har sørget for de perfekte rammer på vores bryllupsdag. ;:-) Vi kan kun anbefale jer – og vi kommer engang forbi igen til en bid mad i jeres restaurant. Fortsat god sommer!

Med venlig hilsen

Charlotte & Jakob

Tine & Rutger Gietema

Nu I er tilbage fra ferie vil vi lige skrive til jer personligt også og sige 1000 gange mange tak for en fantastisk aften til vores bryllup d. 11. juli. Det var en fest vi sent vil glemme! Super lækker mad og drikke, stemningen var i top og al jeres personale var yderst professionelle! Vi kan kun give jer 5 stjerner for hele arrangementet – og vi har også kun fået glade og positive tilbagemeldinger fra alle gæster. Også en ekstra stort tak til Martin – især for hans hjælp, da vi havde vores lille drama med vores søn. Efterfølgende har vi fået konstateret, at hans næse var brækket, men den heler rigtig fint og han ligner stort set sig selv igen. Vi kan kun anbefale jer – og vi kommer engang forbi igen til en bid mad i jeres restaurant. Fortsat god sommer!

Med venlig hilsen

Tine & Rutger Gietema

Vibe & Martin

Kære Belis Bar,

Vibe og jeg afholdte vores bryllup hos jer d. 21 Marts, og vil i den anledning gerne udtrykke vores varmeste tak over festen. Fra ankomst til festen sluttede var servicen i top. Alle tjene- re gjorde en fantastisk indsats, og vi har, udover os selv, flere gæster som efterfølgende har
kommenteret på den gode betjening.
Vi manglede aldrig noget, og hele personalet var med til at gøre aftenen til noget særligt.
Særligt vil vi gerne fremhæve overtjeneren Martin, som på alle måder gjorde alt for os. Han var imødekommende, behagelig, hjælpsom og ikke mindst forstående da der var lidt knas med DJ’en. Så en kæmpe tak til Martin.
Maden stod super skarpt og lækkert, og vi er på alle måder tilfredse med både menu og håndtering.
At vi kunne vente med at afhente gaverne til om mandagen var virkelig dejligt, og selv der var der top service.
Vi er på alle måder glade for, at vi valgte at holde festen hos jer, og vil i fremtiden vende tilbage til middage og frokoster, samt anbefale jer varmt til andre.
… mange tak!
De bedste hilsener,
Vibe og Martin

Louise Rasmussen

Tusind tusind tak for en helt fantastisk fest i går. I skabte de mest fantastiske rammer for en helt perfekt fødselsdag.

Maden var super lækker og gæsterne har rost d rigtig meg ! Cocktailene var så gode, og jeg er r sikker på, at der er mange, der har ha lidt ondt i hoved i dag!

Servicen var helt i top, og jeg er meg glad og har nogle super glade gæster! D hele var bare perfekt.

Af hjertet tak. Kærlig hilsen

Louise Rasmussen

Kenneth

Jeg vil også sige tusind tak for det hele – alt var rigtig godt, men forretten og desserten (jeg er ikke normalt dessert-menneske) var fantastiske.Vinen var også perfekt. Specielt prosecco’en smagt fantastisk derud i solen og rødvinen som vi fik flere roser for fra gæsterne! – gider du sende mig navnet på prosecco’en?

Og hils dit fantastiske personale – de var meget søde og behjælpelige hele vejen igennem…

Igen tak for en arrangement der overgik alle forventninger.

Kenneth

Thomas og Julie

Tusind tak for super lækker mad og rigtig god betjening i dag.

Vi vil klart anbefale jer til andre.

Venlig Hilsen

Thomas og Julie

Frantz

Vi holdt jo dobbelt fødselsdag på Belis i aftes (lørdag). Blot for at sige at det var meget vellykket.

Alle var begejstrede for det hele. Tjenerstaben er fremhævet af mange som helt i topklasse.

Mange hilsener

Frantz