33110313 info@frksbrg.dk

Velkommen til Restaurant Frksbrg

Restuarant Frksbrg er kombineret restaurant og cafe og selskabslokaler, placeret midt på Frederiksberg Rådhusplads 10 min fra København. Køkkenet byder på retter inspireret af det danske og internationale køkken. Menukortet er baseret på danske råvarer og hvad er der at få i de forskellige sæsoner. Besøg os alle ugens dage til Frokost/middag

Restaurant Frksbrg drives af Michel som har arbejdet i restaurations branchen i mere end 25 år. Restauranten er opkaldt efter Michels italienske far Belisario, som også har drevet restaurant på Frederiksberg mange år. Atmosfæren er hyggelig og intim og maden af høj kvalitet. Råvarerne er altid friske og nøje udvalgt efter sæsonen.

Selskaber

Restaurant Frksbrg er beliggende i historiske lokaler under Frederiksberg rådhus, hvor vi danner de perfekte rammer for et større eller mindre selskab- både bryllup, fødselsdag, konfirmation, barnedåb firmafest og lign. Til større selskaber er der mulighed for at leje hele restauranten hvor der er plads til over 100 mennesker. Er i et mindre selskab er der også mulighed for at leje borgmesterstuen, vores private dining room, der har plads til ca 25 gæster. Restaurant belis har de perfekte lokaler og gastronomien til at skabe den perfekte fest som skræddersyes efter jeres ønsker.

Frederiksberg Bryggeri

Udover Restaurant og cafe huser Restuarant Frksbrg også Frederiksbergs lokale øl bryggeri. Bagerst i køkkenet bliver der dagligt brygget øl i allerhøjeste kvalitet med udgangspunkt godt håndværk viden og nysgerrighed. Frederiksberg bryghus tilbyder ølsmagning i samarbejde med Restuarant Frksbrg og der vil blive afholdt aftener hvor der vil blive sammensat en menu sammen med Frederiksberg øl.

Frederiksberg Destilleri

Restuarant belis huser også Frederiksberg destilleri, som allerbagerst  i rådhuskælderen producere deres egen gin som har vundet adskillige priser bl.a. geranium ginen vandt prisen, som verdens bedste gin. Bag gin desilleriet står Henrik Hammer som har en viden omkring Gin ud over det sædvanlige.